Slemmestad IF

Brøytegruppa

Fotballgruppa har ansvaret for brøyting av banen utenfor normalarbeidstid i Halldrift, dvs. etter kl. fire, i helger og i ferier. Dette er en viktig oppgave som må gjøres med varsomhet og omhu! Legger det seg for mye snø på banen, kan det bli umulig å fjerne den. Det er også viktig at snøen måkes helt ut av banen, så den ikke pakkes igjen med flere brøytinger. Men den skal heller ikke brøytes hvis det ikke er nok snø for da tar vi av for mye granulat. Vi har satt grensen ved fire centimeter.

For å få gjort en slik krevende oppgave må alle lag som trener om vinteren stille med en forelder, og vi har nå en flott gruppe som er villige til å bruke av sin tid for å sikre gode forhold hele vinteren igjennom! De er organisert i turnus som vist under:

Spørsmål om brøytegruppa kan rettes til: Geir Nygaard, tlf. 905 18 429

Slemmestad IF
Skolebakken 10                                                          Bank:    2220 18 18358                                             e-post: leder@slemmestadif.no
3470 SLEMMESTAD                                                   Org.nr:  983 299 296                                                 Klikk her for kart til oss