Slemmestad IF

Vil du bidra i SIF?

Vil du bidra til at SIF blir enda litt bedre?

Vi ønsker å bli bedre! For å bli bedre trenger vi flere som er med på å utvikle klubben i riktig retning. Du trenger ikke kunne mye! Det viktigste er at du bryr deg, og at du har litt tid å bruke på å skape en enda bedre klubb. Har du kompetanse innen organisering, markedsføring eller ulike håndtverk er det også flott!

Har du kun mulighet til å delta en gang i blant, er det også mulig. Vi gjennomfører tidsavgrensede oppgaver og prosjekter. Noen kan avsluttes etter kort tid. Noen kan være arbeidskrevende i korte perioder, og så i lange perioder kreve lite vedlikehold.

Vi trenger også folk som kan være med i gruppestyrer (fotball, håndball og allidrett), og vi trenger folk som kan være med i hovedstyret. Det er i disse styrene den daglige driften og organiseringen gjøres. Du trenger ikke å ha erfaring fra idrett eller styrearbeid selv. Hvor mye tid som går med, er avhengig av hvilket verv du tar på deg. De fleste av styrene møtes en kveld i måneden. Og så kommer det noe arbeid i tillegg avhengig av verv. For å være med her må du være vilig til å forplikte deg til å delta i en periode på to år.

Ikke vær beskjeden hvis du tror du kan bidra med noe! Ta kontakt med leder, Thomas Karlsen på e-post: leder@slemmestadif.no, eller mobil:  95151326.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Slemmestad IF
Skolebakken 10                                                          Bank:    2220 18 18358                                             e-post: leder@slemmestadif.no
3470 SLEMMESTAD                                                   Org.nr:  983 299 296                                                 Klikk her for kart til oss