Fusjon mellom RHH og IL ROS

Fusjon mellom RHH og IL ROS er godkjent av Buskerud Idrettskrets og NHF

Fusjon mellom RHH og IL ROS er godkjent av Buskerud Idrettskrets og NHF.

RHH har siden 2011 forvaltet håndballtilbudet for jenter fra 15 år og oppover gjennom samarbeid med klubbene IL ROS og SIF.

Klubbene ser nå at kommunen de siste årene hatt en vekst i antall innbyggere og veksten er ventet å fortsette. Dette gjør at håndballklubbene er sikret større kull fremover. Det er derfor hensiktsmessig å etablere sterke håndballmiljøer med lokal identitet både i Slemmestad og i Røyken/Spikkestad. IL ROS og SIF har som mål å beholde spillerne lengst mulig i egen klubb, samt å gi spillerne et best mulig tilbud gjennom samarbeid.

Nå som fusjonen er godkjent er arbeidet med å overføre spillere til ROS og SIF igangsatt.
Fra neste sesong (2018/2019) vil det være mulig å spille J15 som ROS/SIF. ROS vil forvalte J18, 3. og 4. div., og SIF 5. div. Ved å samle seniorhåndballen i breddeklubbene har vi tro på at dette kan bidra til bedre arrangementer, mer helhetlig tilbud lokalt og forhåpentligvis redusere frafall i den kritiske alderen 15 - 18 år.

RHH sin hjemmeside og FB-siden vil bli avviklet i løpet av juni. Dere vil kunne følge lagene videre på FB siden: IL R.O.S Håndball og Slemmestad IF – Håndball,
og på nettsidene:
https://www.ilros.no/Handball.html
http://kxweb.no/portal/theme/organization/main.do?siteId=200

Slemmestad Håndball gleder seg til oppstart av 5 div og å fortsette med J03 i egen klubb i samarbeid med IL ROS, et samarbeid som skal videreutvikles fremover. Vi vil benytte anledningen til å takke RHH for den flotte innsatsen de har gjort for jentehåndballen på halvøya.

ClubAssist

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift