Årets hederspris 2018

Vi tar av oss hatten og gratulerer Svein Arne All honnør til deg for lang og tro tjeneste. Hilsen fotballstyret

«Årets hederspris 2018»:

Kandidaten tok dommerkurs og var rekrutteringsdommer i 1990, og ble autorisert som kretsdommer fra og med 1991 sesongen.

Kandidaten rykket så å si direkte opp i seniorklassen, nærmere bestemt til 4.divisjon, hvor han var fast inventar fra og med sesongen 1993. Kandidatens raske opprykk skyldtes nok mye hans bakgrunn som aktiv fotballspiller hvor han hadde meg seg masse erfaring og spilleforståelse.

Etter en 10 års periode i 4.div har 5.div arenaen vært kandidatens plassering fram til kun for få år siden, og han er i dag en støttepilar blant våre etablerte dommere i 6.div.
Som linjedommer, og seinere assistentdommer, er og har kandidaten også vært en solid mann å ha med seg rundt på ulike arenaer i 3., 4. og 5.divisjon.

Kandidaten er fortsatt en aktiv veileder i kretsen, i tillegg til at han også har vært aktiv dommer-instruktør.

Kandidaten har vært medlem i kretsens dommerkomite i 2 perioder, den første fra 1999 til 2001, og den andre fra 2008 til 2009 – her med gruppeleder ansvar.
Midt i disse periodene var han også leder av dommerkomiteen, fra 2001-2003.

Kandidaten har også vært medlem av kretsstyret i perioden 1992-1998.

Det er og har alltid vært en sann glede å samarbeide med kandidaten, som alltid er positiv og samarbeidsvillig, fleksibel som få andre og han har i tillegg et stort fotballhjerte som vi har gleden av å ha i blant oss.
De som kjenner kandidaten vet også at han har hatt mange tøffe år på hjemmebane, og vi har stor respekt av hvordan han har løst disse utfordringene kombinert med dømming i krets og andre oppgaver i egen klubb.

Det er derfor en stor glede for Dommerutvalget, og på vegne av alle dommerne i NFF Buskerud, å dele ut Årets Hederspris 2018 til …

Svein Arne Elden

ClubAssist