Om kort tid får alle barn og unge i Asker mellom 6 og 18 år, nye 1.000 kroner i AiA-appen, til å betale for barnas organiserte aktiviteter. Da kan du betale en faktura direkte i AiA, eller søke om å få tilbakebetalt beløpet du allerede har betalt. Følg stegene i appen. 

Se lenger ned på siden for bruksanvisninger, dersom du står fast.

Trenger du hjelp?

Får du som foresatt ikke opprettet bruker i AiA eller ikke logget deg inn, fyll ut kontaktskjemaet her, så får du hjelp. Det er dessverre noe ventetid, men vi jobber for å få ned svartiden. 

Innlogging med Feide

Vi jobber med å finne en løsning slik at også barn og unge får opprettet egne brukere i AiA. Innlogging med den nasjonale løsningen Feide, har dessverre ikke fungert slik vi ønsket.

Barn på 2. og 3. trinn?

I Asker får alle 2. trinnselevene, og dette skoleåret også 3. trinnselevene, gratis adgang til svømmehallene våre. Er du foresatt til en 2. eller 3. klassing og ikke får opprettet navnet ditt som bruker i AiA og dermed ikke lastet ned gratis svømmekort til barnet, må du kontakte AiA-kundesenter på dette skjemaet. Barnet får selvfølgelig tilgang til våre svømmehaller sammen med en voksen, men viktig at feil blir meldt inn og vi får rettet opp. Svømmebilletten gjelder for skoleåret 2021/2022.

Kort om AiA

Her kan du lese mer om AiA og om hvorfor Asker har utviklet sin egen app.

Kontaktskjema, logg inn/opprett ny bruker

Her finner du kontaktskjema til AiA kundesenter.

Klikk her for å logge inn/opprette ny bruker i AiA