Robert er SIF Fotball sin virvelvind. Han er høyt og lavt med positivt fortegn. Robert sier aldri nei, men det kan hende han svarer at han må gjøre en avsjekk med formannskapet på hjemmefronten før han tar på seg en ny oppgave for SIF Fotball. Vi får alltid tilbakemelding om at det gikk bra (SIF Fotball takker Roberts bedre halvdel).

SIF er heldige som har Robert. Robert har fått oppgaven med å få kontroll på alt utstyret vi har i klubben. Enten det være seg baller, drakter, kjegler eller vester. Aldri noen gang har det vært bedre kontroll på utstyr og dette har videre medført til at klubben har god økonomistyring på innkjøp av utstyr.  Robert er også en av våre trenere i barne- og ungdomsfotballen. Det skal godt gjøres å ikke møte Robert en kveld på feltet.

Robert har alltid en smil på lur, men han tør også å utfordre. Dette verdsettes stort.

Robert fortjener en honnør, han er en av våre hverdagshelter som legger store deler av livet sitt i at barn og ungdom skal ha en arena og gå til med sunne og gode verdier. Når vi prater med medlemmer så er tilbake meldingen på Robert at han er systematisk, initiativrik, pliktoppfyllende og alltid sier ja. Vi stiller oss bak alle disse fine ordene.

Vi takker Robert for en fantastisk innsats for SIF gjennom mange år, og vi håper du blir her for alltid!