Kristine begynte som jentespiller i Slemmestad selv i ung alder. Da egen datter begynte i 1. klasse startet hun selvfølgelig opp håndballtilbud for jentene. Jentene går nå i 6. klasse og Kristine er fortsatt trener og primus motor i laget.

Kristine er alltid blid og positiv, latteren smitter på alle rundt henne og ikke minst til de som er tilstede i Slemmestadhallen sammen med henne.

Kristine har også sittet i håndballstyret i to perioder. Hun er en flott rollemodell og trygg voksenperson for jentene.
Hun er veldig flink til å holde laget samlet med aktiviteter, som kveldsmat etter trening og cuper og annet gøy sammen med andre frivillige ressurspersoner rundt laget.

Vi er så glade for å ha deg i SIF Kristine, og håper vi beholder deg i mange år fremover.