Sundby Gård leier ut lagerboder for privatpersoner og bedrifter som trenger ekstra plass. Her kan du lagre møbler, innbo eller bruke det som firmaets lille ekstra rimelige lager.

Om du har en full kjeller som du vil benytte til noe mer fornuftig, eller du har tenkt deg til utlandet for en periode? Sundby Gård kan tilby en fleksibel lagerplass, der du ikke betaler for mer enn det du trenger av plass eller lagringstid.

Sundby Gård holder til ved Åros i Asker kommune (tidligere Røyken). Det er kort avstand til Bærum, Follo, Lier og Drammen. En 35 minutters kjøretur fra Oslo, 20 minutter til Drammen og rett ved Oslofjordforbindelsen E134.

Tone og Håkon er kapteiner på Sundby skuta. De er opptatt av å støtte den lokale idretten og ser det som helt naturlig å støtte Slemmestad IF og lokalmiljøet. I tillegg spiller deres eldste sønn fotball på Slemmestad IFs G14-lag, samt at lillebror blir Slemmestadspiller fra når deres lag i NÅIF avsluttes etter barneskolen.

Vi gleder oss over å ha fått med Sundby Gård på laget. Har du noe du skulle hatt lagret eller oppbevart for en kortere eller lengre periode ta kontakt med Sundby Gård så hjelper de deg.

Ønsker din bedrift også å være med på laget? Ta kontakt med oss på dagligleder@slemmestadif.no