Gjennom målrettet klubb-bygging ønsker vi i Slemmestad IF å bli attraktive for alle som har lyst til å delta i idretten. Vi skal være en arena som er åpen, ærlig og inkluderende.

For å få til dette er vi avhengig av å ha gode samarbeidspartnere. Vi opplever at vi nå også er attraktive for nye samarbeidspartnere. Vi kan derfor stolt presentere vår nye partner AVANCER!

AVANCER er et konsulentselskap innenfor IT-bransjen. Konsulenter som jobber i AVANCER skal alltid være sertifisert innenfor anerkjent internasjonal prosjektmetodikk, samt ha lang praktisk erfaring fra store og komplekse prosjekter, det være seg infrastruktur, datasenter, driftsovertakelser, migreringsprosjekter, utrullingsprosjekter eller implementeringsprosjekter. Dette, kombinert med de rette personlige egenskaper og holdninger, gjør en konsulent fra AVANCER i stand til å raskt sette seg inn i, og forstå, kundens behov og utfordringer, både i dag og for fremtiden. AVANCER skal levere håndverk av beste kvalitet og sørge for vellykkede leveranser.

Grunnlegger av AVANCER Morten Riseth er tydelig på at engasjementet i Slemmestad IF er helt naturlig for dem. De ønsker å være med på å støtte opp om aktiviteten som legges til rette for barn og unge i Slemmestad. Profileringen til AVANCER vil om kort tid være godt synlig i idrettsparken.

Vi er utrolig stolte over å ha AVANCER på laget og ønsker dem hjertelig velkommen!

#klubbenforalle

 

Ønsker din bedrift også å være med på laget? Ta kontakt med oss på dagligleder@slemmestadif.no