En forventningsfull gjeng møttes mandag 4 juli på Oslo Bussterminal for å ta rutebuss til Hovås Skolan der vi skulle bo på gummimadrass de neste dagene.

Vel fremme i øs pøs regn fikk vi god tid til å sjekke ut skolen og forberede oss til kampene som skulle komme utover uka. Vi stilte med to lag, ett klassen girls 15 og ett i girls 14 hvorav begge lag skulle spille 5 innledende kamper før sluttspill på fredag og lørdag.

Vi møtte lag fra Sverige, Danmark, Island, Belgia og Norge og vi visste at det var meget høyt nivå på mange av dem med uvant spillestil, så her er det ikke bare å høste inn seiere. Alle kampene blir spilt ut på kunstgress med klister midt i Gøteborg sentrum og 15-årslaget  fikk erfare  hvor glatt ballen blir når regnet øser ned men stort sett smilte solen hele uka.
 

14-åringene hadde to veldig bra kamper onsdag og feide HC Eynatten-Raeren og HK2 av banen og var dermed i posisjon for A-sluttspill men dessverre klarte vi ikke å følge opp prestasjonene torsdag. Fredag var begge lag var klare for B-sluttspill og nå var det vinn eller forsvinn fra første kamp noe som gjør det ekstra spennende. Begge lag hang godt med men klarte ikke helt å ta vare på alle mulighetene sine, 14-årslaget avluttett dermed cupen i 1/16-finalen og 15-åringene i 1/32-finalen.Vi skulle selvfølgelig ønsket oss flere seieren men målet vårt denne sesongen har vært å hevde forsvarsspillet vår og det har vi klart veldig bra.

Partille Cup er mye mer enn bare håndballkamper. Tirsdag var det åpningsseremoni i en fullsatt Scandinavium med presentasjon av alle nasjoner i et forrykende show med lys, lyd og pyro. Torsdag var det full fart på Liseberg for de som liker å bli snurret rundt og ristet opp ned før og etter kamper, fra det åpent til sent på kveld. Sist men ikke minst ble “Snap”kontoen fylt opp med mange nye bekjentskaper og kunnskaper i engelsk, tysk og spansk ble testet ut.

Spillere og ledere kan se tilbake på mange stunder med mye latter, svette og litt tårer og tar med oss alle opplevelser og erfaringer tilbake. Vi gleder oss til å ta fatt på ny sesong og planlegger nye turer sammen med denne supre gjengen.

Sommerhilsen fra Team 07/08