Kunstgresset på banene i idrettsparken ble etablert i 2009. Etter lang og tro tjeneste har begge banene i sommer blitt oppgradert med nytt kunstgress.

Vår leverandør Unisport Saltex har gjennom de siste ukene byttet ut det gamle kunstgresset og erstattet det med nytt og flott gress av ypperste kvalitet. Det nye gresset er levert med det miljøvennlige innfyllet BioFlex. BioFlex er et spesialbelagt mineral, som skåner miljøet, skaper de beste forholdene og ivaretar spillerens sikkerhet - en fullverdig erstatning av tidligere innfyllstyper som SBR gummi.

Slemmestad Idrettsforening takker Unisport Saltex A/S, Brødrene Brandshaug A/S, Asker Kommune og andre samarbeidspartnere for glimrende samarbeid gjennom prosjektet.

Vi kan nå ønske alle spillere velkommen til å ta i bruk det nye gresset. Vi håper dere blir fornøyd med det nye gresset vårt.

For det nye kunstgresset gjelder følgende regler:

  • Ingen sykkel, sparkesykkel eller andre transportmidler er tillatt på innsiden av gjerdene. Disse må parkeres på utsiden. Transportmiddel på innsiden av gjerde blir fjernet umiddelbart uten varsel.
  • Ved transport og flytting av mål skal hjulene være i bakken. Mål uten hjul må bæres ved transport og flytting. Det vil bli en oppgradering av målene innen kort tid.
  • Søppel skal kastes i søppelkasser. Plukk opp søppel dere ser ligger rundt og vær med å holde idrettsparken ren.
  • Dyr er ikke tillatt på banen.
  • Etter endt aktivitet skal alle mål transporteres ut av banen, og alt annet utstyr settes tilbake på sin rettmessige plass.
  • Det er ikke tillat å nyte mat på gresset.

Vi ønsker at vi i fellesskap med alle brukere kan etterleve og håndheve disse enkle reglene.

Velkommen til trening og kamp!