Vi i Slemmestad Idrettsforening har gjennom det siste året hatt svært mange baller i luften. Vi har nå landet to av disse ballene trygt i idrettsparken. Noe vi er veldig stolte av.

Vi har gjennom sommeren fått byttet kunstgresset på begge banene i idrettsparken og fått på plass nytt miljøvennlig kunstgress lever fra Unisport Saltex med BioFlex miljøinnfyll. Resultatet er meget flotte og brukervennlige baner.

Vi har gjennom de siste 18 månedene også jobbet knallhardt for å bli sertifisert som Kvalitetsklubb av Norges Fotballforbund. Vi ønsker at flest mulig barn og unge skal få gode idrettsopplevelser. En forutsetning for gode opplevelser er trivsel, trygghet, mestring og utvikling. Aktiviteten skal settes i rammer hvor alle opplever å bli sett. Gode planverk som er forankret i klubben og som følges opp, er en forutsetning for å lykkes med å skape god aktivitet. Kvalitetsklubb er et verktøy for å klare å nå disse målene. Dagen er nå kommet hvor vi endelig kan kalle oss NFF Kvalitetsklubb!

Begge disse milepælene er vi veldig stolte av å ha gjennomført. Vi ønsker derfor å invitere ALLE til storstilt åpning av de nye banene og markering av sertifiseringen som Kvalitetsklubb med stor idrettsfest i Slemmestad Idrettspark fredag 23. september klokken 17.30.

Ordfører Lene Conradi kommer, Norges Fotballforbund kommer, våre samarbeidspartnere kommer, vi håper også at DU kommer!

Velkommen!