Nina Lynmo er laglederen fra himmelen!

Hun holder kontroll på lag, kioskvakt, dugnader og alt som hører til for å drifte et lag i Slemmestad Fotball.Ønsker man en oppgave gjort, og du vil ha den gjort skikkelig, så er Nina der og løser oppgaven eksemplarisk. Når hovedtrener får litt høye skuldre til tider er det helt ubeskrivelig flott å ha en lagleder som Nina. 

Nina er G16 sin lagleder med stor L. Hun har fulgt disse gutta og den samme treneren i utallige år og hun har en fantastisk evne til å systematisere oppgavene. Når Nina har satt deg på en oppgave så er det vanskelig å si nei. Man hører på når Nina prater.

Du er en laglederhelt Nina. Vit at bak et trenerteam, står det alltid en lagleder som sjelden får den honnøren de fortjener. Du fortjener all honnør du kan få. Trenerteamet takker deg for alt du har gjort for oss frem til nå. Uten deg hadde ikke vi kunne konsentrere oss på lik linje om det sportslige som vi gjør.

Oppmerksomheten du får som «Månedens Frivillig» er det minste vi kan gjøre. Vi håper du en dag kan se tilbake på hvilket bidrag du har hatt for barn og unge i vårt nærmiljø og være stolt av det. Vi er hvert fall kjempestolte av deg.

Tusen takk Nina. Evig takknemlig. Aldri forlat oss.

Styret Slemmestad IF