Da Oris Dental så dagens lys i 2016, var det med seks renommerte tannklinikker fra ulike landsdeler som ønsket å utnytte potensialet i et større faglig fellesskap. Siden den gang har de vokst fra seks til 79 klinikker, med 9 laboratorier i Norge, Sverige og Hellas.

Oris Dental har åpnet en splitter ny Oris-klinikk på det splitter nye kjøpesenteret i Slemmestad. Tannklinikken har både allmenn-tannleger og spesialisttilbud, samt en kjeveortopedisk avdeling. Med stort fokus på kvalitet, i flunkende nye lokaler og med splitter nytt utstyr, er du sikret en trygg tannbehandling. Hos Oris Dental får du helhetlig og funksjonell behandling.

Lidenskap i alle ledd – for faget, pasientene og den interne på-lag-kulturen. Det er det som i størst grad definerer Oris Dental. Dette er noe som går som hånd i hanske med Slemmestad IF sine visjoner og verdier. Vi er utrolig glade for å ha Oris Dental med på laget. Vi anbefaler alle våre medlemmer og støttespillere til å benytte seg av Oris Dental sine tjenester og unike kompetanse når behovet oppstår.

Velkommen på laget!

#klubbenforalle