God jul til dere alle!

Vi nærmer oss slutten på ett meget begivenhetsrikt år for Slemmestad IF.

Vi startet i januar 2022 med å ønske daglig leder, Henning Brendstuen velkommen til oss. Med Henning fikk vi det vi så absolutt trengte i Slemmestad IF, han kommer fra en tilsvarende jobb i annen klubb, og har kommet til oss som ett friskt pust, med masse kunnskap, idrettsglede og pågangsmot. Takk for alt du har bidratt med Henning, og takk til alle som har tatt varmt imot han.

Med Henning kom det også en ny hjemmeside som alle har glede av, den er verdt ett besøk for de som ikke har sett den. Vi ser daglig resultater av å ha Henning i klubben og det er vi veldig glade for.

2022 har vært frivillighetens år, vi har hyllet en frivillig litt ekstra hver måned i dette året. Vi hadde aldri klart oss uten dere alle. Slemmestad IF er heldige  som har så mange frivillige, en stor takk til alle som bidrar kveld etter kveld for at barn og unge skal ha ett godt og inkluderende tilbud, dere er gull verdt.

All-idretten er i full vekst, med ukentlige treninger og flotte voksne som bidrar for at de skal ha ett godt tilbud.
Innebandyen vokser også, med innebandyskole i juni, og i tillegg har de arrangert sin første minirunde i Slemmestadhallen med stor suksess.
Håndballen har hatt 2 miniturneringer i Slemmestadhallen, alle lagene deltok på Slottsfjellcup i april, det var første overnattingscup for mange og fristet til gjentakelse. Sist uke var det juleavslutning i hallen med 100 barn, håndballkamper med blandede lag av store og små spillere, trenere og lagledere. Pizza og saft som avslutning.
Fotballen fikk ny leder til årsmøtet, Stian Haug, vi er glade for å ha deg på laget, Stian. De har arrangert 2 store fotballcuper, Tine fotballskole og Liverpool Fotballskole.

Alle grupper har selvfølgelig seriespill, treninger og cuper, så hos Slemmestad IF er det aktiviteter hver eneste dag.

Det ble lagt nytt kunstgress i sommer, og det hele ble åpnet med brask og bram, og øsende regnvær i september, men allikevel en flott kveld, med ordfører som åpnet den nye banen, og Slemmestads beste supporter, Finnemann, og jeg som snorholdere. Kvelden ble kronet med at vi ble Kvalitetsklubb i Norges Fotballforbund, noe vi har jobbet for i lang tid, og noe som vi ikke minst skal jobbe med fremover for å etterleve. Det er ett kvalitetsstempel vi er stolte av.

Oldemannsligaen grillet på vårcupen og fotballskolen, i tillegg malte de klubbhuset utvendig i sommer, tusen takk for at dere alltid stiller opp.

Damegruppa holder orden på fotballcupen, stiller opp med svelesteking, og holder orden på og leier ut klubbhuset vårt. Tusen takk til dere og.

Og til dere alle som bidrar, tusen takk igjen, ha en fin og fredelig julefeiring. Jeg gleder meg til ett nytt år og ett like innholdsrikt 2023.

God jul, og takk for det gamle.

Julehilsen fra Kristin