Vil du bli medlem i Slemmestad IF?
Vi ønsker oss en stor og aktiv medlemsmasse, selv om aktiv deltakelse ikke er en forutsetning for å være med. Kanskje du nøyer deg med å vise din støtte til arbeidet vi gjør for barn og unge i alle aldre gjennom å bli medlem i foreningen.
Alle er velkomne til å bidra utifra sitt nivå og forutsetninger!

Satsene for medlemsskap i SIF er som følger:
Barn: kr. 150,- pr. år
Voksne: kr. 250,- pr. år
Pensjonister: kr. 150,- pr. år
Familie: kr. 500,- pr. år
For å bli medlem må du registrere deg på Min idrett: https://minidrett.nif.no.
Hvis du allerede har en bruker benytter du denne og knytter deg til Slemmestad idrettsforening og gren hvis du er aktiv utøver.
Slik gjør du det:
Klikk på lenken Finn ny klubb.
• Søk opp klubben du vil søke medlemskap i.
• Marker klubben i søkeresultatet.
• Hak av for klubben og aktuell gren du vil melde deg inn i. Og klikk på knappen Send søknad.

Samarbeidspartnere som gir deg som medlem i SIF fordeler:
AKIMI treningssenter gir deg rabatt på årsmedlemskap på trening.

Vil du bidra til at SIF blir enda litt bedre?
Vi ønsker å bli bedre!
For å bli bedre trenger vi flere som er med på å utvikle klubben i riktig retning. Du trenger ikke kunne mye! Det viktigste er at du bryr deg, og at du har litt tid å bruke på å skape en enda bedre klubb. Har du kompetanse innen organisering, markedsføring eller ulike håndtverk er det også flott!
Har du kun mulighet til å delta en gang i blant, er det også mulig.
Vi gjennomfører tidsavgrensede oppgaver og prosjekter. Noen kan avsluttes etter kort tid. Noen kan være arbeidskrevende i korte perioder, og så i lange perioder kreve lite vedlikehold. Eller kanskje du kunne tenke deg et styreverv?
Ta kontakt med leder i hovedstyret eller en av gruppelederne, se kontaktinformasjon.