Håndball

SIF HÅNDBALL ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD SOMMER!

Vi gleder oss til ny sesong og ønsker nye og gammle medlemmer tilbake fra ferie og inn i en spennende håndballsesong.

Velkommen til Slemmestad Håndball!

Håndballgruppa har som visjon å være en breddeklubb med et energisk spill og publikum. Vi ønsker å beholde spillere i egen klubb lengst mulig og skal jobbe for vekst i egen klubb. Klubben har lag fra 6 år til 5 div damer der de fleste er jentelag men også guttalag har begynt å blomstre i Slemmestad.
Ser vi at lag får for få spillere og vi klarer å gi et tilfredsstillende godt sportslig tilbud skal vi søke samarbeid hos naboklubber. Vi ønsker å tilby ungdom og voksne fysisk aktivitet og engasjement gjennom lagspill uansett ferdigheter og gi hverandre gode minner for livet. Vi har tro på at samarbeid mellom lagene, spillerne og venneklubb vil gi flere spillere, bredere tilbud og holde ungdommen i idretten lenge.
Slemmestad Håndball kan se tilbake mange gode prestasjoner med seniorspill i 2 divisjon, flere serievinnere, cupvinnere og beachmestere.

Kontakt informasjon

Treningstider