Håndball

SIF HÅNDBALL ØNSKER DERE VELKOMMEN TIL KAMP!

I Slemmestadhallen gjelder følgende med hensyn til COVID 19.

ALLE KAMPER ER AVLYST !
– oppdatert informasjon kommer så snart det er lov med kamper igjen.

• Kapasitet på tribunen: Max 80 personer på merkede plasser.
  • Registrering: Publikum og dugnadsgjengen registrerer seg via QR kode i døra, spillere og støtteapp. via TA / kamprapporten.
  • Kiosk: Salg med begrenset utvalg.
  • Garderober: Skal benyttes og kontaktflater rengjøres mellom lagene. Det er ikke mulighet for å benytte dusjen.
  • Oppvarming: Det er begrenset med muligheter i en trang gang / garderobe. Lagene til første kamp for dagen kan benytte banen, ellers anbefaler vi å bruke uteområdet.
  • Kamp: Vi hilser og takker for kampene ved å stille oss opp mot hverandre, kapteinen sier noen hyggelig ord og vi klapper for hverandre.
  • Er du syk eller har syntomer på Covid 19 – BLI HJEMME.
  • Vær nøyde med håndvask og benytt dere av håndsprit som er tilgjengelig.

Velkommen til Slemmestad Håndball!

Håndballgruppa har som visjon å være en breddeklubb med et energisk spill og publikum. Vi ønsker å beholde spillere i egen klubb lengst mulig og skal jobbe for vekst i egen klubb. Klubben har lag fra 6 år til 5 div damer der de fleste er jentelag men også guttalag har begynt å blomstre i Slemmestad.
Ser vi at lag får for få spillere og vi klarer å gi et tilfredsstillende godt sportslig tilbud skal vi søke samarbeid hos naboklubber. Vi ønsker å tilby ungdom og voksne fysisk aktivitet og engasjement gjennom lagspill uansett ferdigheter og gi hverandre gode minner for livet. Vi har tro på at samarbeid mellom lagene, spillerne og venneklubb vil gi flere spillere, bredere tilbud og holde ungdommen i idretten lenge.
Slemmestad Håndball kan se tilbake mange gode prestasjoner med seniorspill i 2 divisjon, flere serievinnere, cupvinnere og beachmestere.

Kontakt informasjon

Treningstider