Håndball

SIF HÅNDBALL ØNSKER DERE VELKOMMEN TIL KAMP!

Slemmestad If følger de nasjonale og/eller kommunale regler for Covid-19 som gjelder for idrettsforeninger.

Vi ønsker allikevel å oppfordre til

• Hold god avstand, minst 1 m
  • Bruk håndsprit
  • Bli hjemme hvis du er syk

Velkommen til Slemmestad Håndball!

Håndballgruppa har som visjon å være en breddeklubb med et energisk spill og publikum. Vi ønsker å beholde spillere i egen klubb lengst mulig og skal jobbe for vekst i egen klubb. Klubben har lag fra 6 år til 5 div damer der de fleste er jentelag men også guttalag har begynt å blomstre i Slemmestad.
Ser vi at lag får for få spillere og vi klarer å gi et tilfredsstillende godt sportslig tilbud skal vi søke samarbeid hos naboklubber. Vi ønsker å tilby ungdom og voksne fysisk aktivitet og engasjement gjennom lagspill uansett ferdigheter og gi hverandre gode minner for livet. Vi har tro på at samarbeid mellom lagene, spillerne og venneklubb vil gi flere spillere, bredere tilbud og holde ungdommen i idretten lenge.
Slemmestad Håndball kan se tilbake mange gode prestasjoner med seniorspill i 2 divisjon, flere serievinnere, cupvinnere og beachmestere.

Kontakt informasjon

Treningstider